BLOG & TIPS

Voor campinghouders en b&b eigenaren in Frankrijk

De informatie voor deze blogs verzamel ik uit eigen ervaring, artikelen, online presentaties, lezingen van marketing guru's en gesprekken met ondernemers. Ik hoop je hiermee te informeren en te inspireren. De wereld van webdesign en online marketing is dynamisch en altijd in beweging!

Read more +03 december 2018 By Mike in Algemeen, Beveiliging, Conversie, Web Design

Checklist 2019 voor gebruikers-vriendelijke accommodatie website

7 basisprincipes waaraan iedere accommodatie website zou moeten voldoen om in 2019 beter gevonden te worden in Google en bezoekers om te zetten in daadwerkelijke boekingen.
Read more +10 oktober 2018 By YD Webdesign in Algemeen, Conversie, Online Marketing, Web Design

OTA’s (Booking etc.) een vloek of een zegen?

Als jouw accommodatie op een OTA (Online Travel Agency) staat zoals Booking, Airbnb of Expedia, ben je vast wel bekend met de aanbevelingen van deze websites. Moet je meegaan in het geven van kortingen?
Read more +01 september 2018 By YD Webdesign in Algemeen, Conversie, Online Marketing, Web Design

Optimaliseren van content met longtail zoektermen om hoger in Google te komen

Google heeft onderzoek gedaan naar de manier waarop mensen zoeken naar een accommodatie. Eén van de trends is gebruik van longtail zoektermen, een kans voor verdere optimalisatie.
Read more +06 juni 2018 By YD Webdesign in Algemeen, Conversie, Web Design

Conversie door gebruikersgemak

De meerderheid van je bezoekers gebruikt het topmenu nauwelijks. Op een smartphone (klein en verticaal) navigeer je met swipe en scroll. Hoe kun je hier op inspelen?
Read more +14 mei 2018 By YD Webdesign in Algemeen, Beveiliging, Conversie, Web Design

Https en SSL beveiligings certificaat voor camping of bnb website

Als je website nog niet op https draait, is het verstandig om zo snel mogelijk over te stappen. Bij het bezoeken van de website en het invullen van een formulier, laten browsers namelijk aktief zien dat de verbinding niet veilig is.
Read more +07 april 2018 By YD Webdesign in Algemeen, Conversie, Online Marketing, Web Design

Google sterren beoordelingen

Reviews zijn samen met de tarieven, de best bekeken items op een accommodatie website. Bezoekers lezen graag een beoordeling van iemand die er geen belang bij heeft om jouw accommodatie te promoten.
TOP